phone ico  0908 613 880 Infolinka v prevádzke dnes od: 8:00 - 15:30

Dětská stolička ErgoJunior WS White

306 €
Cena bez DPH: 255 €
Odoslanie za 4-5 týždňov
300 000 customers Viac ako 400 000
spokojných
klientov
Doručenie vždy zadarmo s možnosťou
vrátenia
Konkurenčné ceny. Množstevné zľavy dohodou.

Funkcie a vlastnosti

  • ErgoJunior WS White je otočná detská stolička navrhnutá s ohľadom na zdravie a pohodlie vášho dieťaťa. Ako prvá otočná detská stolička na Slovensku s certifikátom PN-EN 1791 zaručuje najvyššiu kvalitu a bezpečnosť. Ideálne prispôsobená potrebám detí vo veku 11-16 rokov, podporuje zdravý vývoj mladej chrbtice.
  • Vďaka synchronnému mechanizmu SP4 sa stolička dynamicky prispôsobuje pohybom tela, čo umožňuje dieťaťu udržať správne držanie tela aj pri dlhšom sedení. Súčasné nakláňanie operadla a sedadla minimalizuje riziko problémov s chrbticou, čo je kľúčové počas intenzívneho rastu, a podporuje zdravý vývoj a pohodlie vášho dieťaťa.
  • Stolička je tiež vybavená unikátnou technológiou Flexi Move, vyvinutou značkou Grospol. Táto technológia umožňuje dynamické prispôsobenie operadla pohybom dieťaťa alebo blokovanie v štandardnej pracovnej pozícii. Podrobné vysvetlenie tejto funkcie sa nachádza v ďalšej časti popisu.

  • Možnosť blokovania uhla sklonu operadla voči sedadlu v štyroch polohách umožňuje dieťaťu prispôsobiť stoličku svojim potrebám, čo zvyšuje pohodlie a sústredenie pri učení alebo oddychu.
  • Prispôsobenie odporu operadla váhe dieťaťa zaisťuje komfort počas rokov používania, čo znamená, že stolička "rastie" spolu s dieťaťom.
  • Funkcia pneumatického nastavenia výšky sedadla umožňuje jednoduché prispôsobenie stoličky výške stola a výške dieťaťa, čo zaručuje ergonomickú podporu v rôznych fázach vývoja.
  • Ochranu pred náhlym úderom operadla do chrbta po odblokovaní mechanizmu zabezpečuje funkcia Anti-Shock.
  • Všetky vyššie uvedené prvky robia z modelu ErgoJunior so synchronným mechanizmom SP4 a funkciou Flexi Move ideálnu voľbu pre rodičov, ktorí sa starajú o zdravý vývoj držania tela a pohodlie svojho dieťaťa pri učení aj oddychu.

  • Inovatívna technológia Flexi Move bola vyvinutá firmou Grospol na zabezpečenie trvalej podpory pre chrbát dieťaťa pri učení aj oddychu.
  • Pokročilý systém kĺbov spájajúcich operadlo s mechanizmom stoličky ErgoJunior umožňuje viacsmery pohyb operadla, čo umožňuje prispôsobiť sa dynamickým zmenám polohy tela dieťaťa.
  • Elastické operadlo sa pohybuje vo viacerých rovinách, čo zaisťuje maximálnu podporu chrbtice a pomáha udržať správne držanie tela.
  • Technológia Flexi Move minimalizuje tlakové body, čím zabezpečuje ergonomické a zdravé sedenie.

  • Používateľ stoličky môže sám rozhodnúť, kedy chce využiť dynamické operadlo. Blokovanie a odblokovanie funkcie Flexi Move umožňuje otočný gombík umiestnený na zadnej strane operadla.

  • Sieťované operadlo stoličky ErgoJunior je potiahnuté certifikovanou sieťovinou Runner, ktorá sa prispôsobuje chrbtu dieťaťa a poskytuje pohodlie a podporu pre chrbticu.
  • Priepustná sieťovina zaisťuje vynikajúcu cirkuláciu vzduchu, chráni pred prehriatím. Jej odolnosť voči oderu presahuje 70 tisíc cyklov Martindale.
  • Unikátny vzor inšpirovaný strunami dodáva moderný vzhľad a ergonomicky navrhnuté operadlo podporuje správne držanie tela, čo zaisťuje pohodlné a zdravé sedenie počas celého dňa.

  • Sedadlo stoličky ErgoJunior je vyrobené z liatej peny vysokej hustoty, čo zaisťuje dlhodobé pohodlie pri používaní.
  • Široká škála dostupných štruktúr a farieb umožňuje dokonale zladiť stoličku s interiérom detskej izby.
  • Na čalúnenie sedadla boli použité starostlivo vybrané tkaniny, ktoré spĺňajú bezpečnostné normy PN-EN 71-2:2021-05.
  • Stolička má nastavenie výšky a hĺbky sedadla, čo znamená, že rastie spolu s dieťaťom a prispôsob uje sa jeho výške.
  • Veľké, ľahko dostupné tlačidlo PRESS pod sedadlom umožňuje rýchle nastavenie správnej hĺbky, čo zvyšuje funkčnosť stoličky.

  • Stolička ErgoJunior má nastaviteľné 3D podrúčky R10 zabezpečujúce správne umiestnenie predlaktia a rúk pri práci pri stole.
  • Nastavenie hore - dole - umožňuje nastaviť ich výšku tak, aby predlaktie bolo v uhle 90 stupňov k trupu, čo výrazne uľavuje chrbtovým svalom pri dlhšej práci v sede. Rozsah nastavenia výšky podrúčky je 7,5 cm.
  • Nastavenie dopredu - dozadu - umožňuje prispôsobiť dĺžku predlaktia. Rozsah nastavenia je 4 cm.
  • Nastavenie uhla náklonu podrúčok v rozsahu 15 stupňov - uľahčuje písanie na klávesnici alebo vstávanie zo stoličky.


  • Stolička má päťramennú, nylonovú, bielu základňu s kolieskami. Štandardne sú dodávané mäkké kolieska s výškou 60 mm, čo ich robí ideálnymi pre povrchy ako parkety, laminátové podlahy, dlažbu.
  • Na tento model sa vzťahuje 3-ročná záruka. 
  • Stoličku doručíme BEZPLATNE na zadanú adresu v rámci Slovenska.
  • DÔLEŽITÉ: V súlade so zákonom a našimi obchodnými podmienkami máte právo vrátiť produkt do 14 dní od prijatia, a to bez udania dôvodu. 


  • Stolička je dostupná v ďalších dvoch farebných verziách sieťoviny:
    - sivej
    - čiernej
    - a tiež vo verzii s čiernou základňou a sieťovinou


    Sedadlo: 490 (šírka) x 400-460 (hĺbka)

    *Nominálny rozmer sa môže v závislosti od konfigurácie produktu mierne líšiť. Tolerancia rozmerov medzi produktmi s rovnakou konfiguráciou je +/- 5 mm.
    ```

  • Látky (4 typy)

    Note

    Poťahová látka vyrobená zo 100% polyesteru, 363 g / m2. Pekne sedí a vďaka svojim intenzívnym farbám vyzerá skvele. Pozn... čítajte viac

    Ukázať reálnu fotografiu látky
    N01
    N03
    N04
    N05
    N07
    N10
    N11
    N12
    N02
    N14
    N15
    N16

    Cura

    Krásna látka s jemnou štruktúrou, dvojfarebná. Vždy s pridaním šedej nite. Vyrobená z 98% recyklovaného polyesteru a 2% ... čítajte viac

    Ukázať reálnu fotografiu látky
    CU-01
    CU-03
    CU-04
    CU-05
    CU-06
    CU-07
    CU-10
    CU-16

    Medley Grospol

    Tkanina, veľmi obľúbená medzi našimi zákazníkmi, s úzkou väzbou a veľmi jemným povrchom. Vhodná pre kancelárske stoličky... čítajte viac

    Ukázať reálnu fotografiu látky
    MD-08
    MD-01
    MD-02
    MD-03
    MD-04
    MD-05
    MD-06
    MD-09
    MD-10
    MD-11
    MD-07
    MD-13

    Strong Grospol

    Strong je pletená textília, ktorá je príjemná na dotyk, vyrobená výlučne z polyesteru. Vyznačuje sa vysokou odolnosťou p... čítajte viac

    Ukázať reálnu fotografiu látky
    SG14
    SG12
    SG08
    SG07
    SG06
    SG05
    SG04
    SG03
    SG02
    SG13
    SG01

    Cenník

    Dostupné materiály
    Verzia Note Medley Grospol Cura Strong Grospol
    ErgoJunior WS White 306 € 317 € 317 € 323 €

    Prezentácia 360


    Video

    Videoprezentácia produktu Dětská stolička ErgoJunior WS White - Grospol ErgoJunior je prvá otočná stolička našej značky Grospol s certifikátom PN-EN 17191, ktorý kombinuje bezpečnosť s vynikajúcou ergonómiou. Poskytuje komfort a pohodlie pre deti vo veku 10-16 rokov – ideálna voľba, ktorá podporuje zdravý vývoj vášho dieťaťa. 2024-10-17 https://www.stolicky24.sk/images/product/krzeslo-do-biurka-dla-dziecka-ergojunior-ws.jpg
    Máte otázku? Zavolajte nám 0908 613 880
    Infolinka v prevádzke dnes od: 8:00 - 15:30

    Produkty zo série

    Dětská stolička ErgoJunior BS Black
    282 - 299 €
    Farby: Veľa farieb na výber
    Látka: Na výber 4 látky
    Odoslanie: 1-2 dni
    ErgoJunior je prvá otočná stolička našej značky Grospol s certifikátom PN-EN 17191, kombinujúca bezpečnosť s ergonómiou. Stolička je vybavená inovatívnou technológiou Flexi Move, ktorá dynamicky prispôsobuje chrbtovú opierku pohybom dieťaťa.
    Dětská stolička ErgoJunior WS Grey
    306 - 323 €
    Farby: Veľa farieb na výber
    Látka: Na výber 4 látky
    Odoslanie: 4-5 týždňov
    ErgoJunior je prvá otočná stolička našej značky Grospol s certifikátom PN-EN 17191, ktorý kombinuje bezpečnosť s vynikajúcou ergonómiou. Poskytuje komfort a pohodlie pre deti vo veku 10-16 rokov – ideálna voľba, ktorá podporuje zdravý vývoj vášho dieťaťa.
    Dětská stolička ErgoJunior WS Black
    306 - 323 €
    Farby: Veľa farieb na výber
    Látka: Na výber 4 látky
    Odoslanie: 4-5 týždňov
    ErgoJunior je prvá otočná stolička našej značky Grospol s certifikátom PN-EN 17191, ktorý kombinuje najvyššie bezpečnostné štandardy s ergonomickým designom. Vďaka technológii Flexi Move sa chrbtová opierka dynamicky prispôsobuje pohybom dieťaťa a poskytuje výnimočný komfort a podporu.

    Podobné produkty

    Herný stôl Alto 101
    487 - 518 €
    Farby: Rám: čierny; Doska: čierna
    Látka: Kov, melamínová doska
    Odoslanie: 1-2 dni
    Herný stôl Alto 101 je dokonalým riešením pre nadšencov počítačových hier, ktorí ocenia ergonomické a funkčné miesto pre svoje hry. Stôl má funkciu výškového nastavenia, čiernu dosku a teleskopické nohy. Skontrolujte!
    Písací stôl Modern KJS01
    63 €
    Farby: Vrch: dub, rám: čierny
    Látka: doska: laminát, rám: kov
    Odoslanie: 1-2 dni
    Moderný písací stôl KJS01. Vhodný pre žiakov a študentov, ale aj pre prácu v domácej kancelárii. Skontrolujte si sortiment pre kanceláriu a domácnosť.
    Knižnica Loft S14
    71 €
    Farby: Police: farba dub, rám: čierny
    Látka: Police: melaminová doska, rám: kov
    Odoslanie: 1-2 dni
    Nízka knižnica industriálneho vzhľadu. Tri pevné police presahujú kovový rám, čo prináša zaujímavý vizuálny efekt, a navyše viac priestoru na vystavenie rodinných spomienok.
    Písací stôl Modern S03
    62 €
    Farby: Police: farba dub, rám: čierny
    Látka: Police: melaminová doska, rám: kov
    Odoslanie: 1-2 dni
    Písací stôl s nadstavbou. Odporúča sa pre žiakov a študentov, ale aj pre prácu v domácej kancelárii. Obdĺžniková doska stola vo farbe dub je upevnená na stabilnom čierno lakovanom kovovom ráme.
    © Všetky práva vyhradené 2003-2024. stolicky24.sk
    Zavolajte nám 0908 613 880
    Go Top